Football game

Klub navijačev

Uradna pot našega navijaškega društva se je začela v letu 2005, ko smo vzpostavili prvi uradni forum navijačev Liverpoola in pripadajočo spletno stran. Forum je bil zelo dolgo glavno stičišče in zbirališče navijačev, nato pa se je vzpostavila še Facebook skupina Liverpool FC Supporters Slovenia. 

S pomočjo vseh teh kanalov, so se komunikacija med navijači in druženja ob obgledih tekem še povečala in postala bolj redna. V začetku leta 2013 smo se zato odločili, da naša druženja formaliziramo. Tako smo 10. 3. 2013 v nekdanjem Reds Pubu v Mariboru izvedli ustanovno sejo društva Klub navijačev Liverpool FC Slovenija (Liverpool FC Supporters Club Slovenia), na kateri smo sprejeli ustanovni statut društva. Ustanovni seji je nato sledila prva seja Kluba navijačev Liverpool FC Slovenija, na kateri so bili izvoljeni člani upravnega in nadzornega odbora. 

Društvo je bilo uradno registrirano 30. 4. 2013. 

V okviru društva za člane organiziramo piknike in druženja ob tekmah, organizirano pa se tudi odpravljamo na regionalna srečanja z navijači iz Hrvaške, Bosne, Srbije, Makedonije in Črne Gore. Naši člani pa lahko preko našega društva pridobijo karte za ogled domačih tekem Premier lige na Anfieldu. 

Najdete nas lahko tudi na Instagramu in Facebooku, kjer vas obveščamo o aktualnih ogledih tekem in delimo utrinke druženj.